У боях за Україну загинув 25-річний стрілець з Харківщини

Читать на русском

У боях за Україну загинув 25-річний стрілець з Харківщини

У боях за Україну загинув 25-річний стрілець з Харківщини

На війні проти російських окупантів загинув 25-річний Володимир Мизиряк з Харківщини. Він віддав своє життя біля Новомихайлівки у Покровському районі Донецької області.

Про трагічну загибель повідомили в Біляївській територіальній громаді. Володимир служив стрільцем-номером обслуги в 4-му відділенні 3-го десантно-штурмового взводу 9-ї десантно-штурмової роти 3-го десантно-штурмового батальйону військової частини А0224.

Володимир Мизиряк народився 23 вересня 1998 року, зростав у селі Суданка. Він здобув освіту у Біляївській школі, а потім продовжив навчання у Первомайському професійно-технічному ліцеї №29. Після завершення навчання працював у КВФ "Рома".

"Війна продовжує вести свій страшний рахунок…Зі скорботою повідомляємо про трагічну загибель нашого земляка Мизиряка Володимира Сергійовича.

Завжди був чуйним, веселим, радів життю… Але війна! Війна внесла свої корективи. День звістки про смерть нашого земляка став чорним днем для його родини, для всієї нашої громади. Щиро співчуваємо рідним та близьким! Світла вічна пам’ять полеглому Герою та доземний уклін", – пишуть у Біляївській громаді.

У Володимира залишилися батьки, брати та сестри. Інформацію про дату та час похорону захисника оголосять згодом.

 uqidrkiqxeiqqqant