На Львівщині затримали на хабарі посередника сервісного центру МВС

Читать на русском

На Львівщині затримали на хабарі посередника сервісного центру МВС

На Львівщині затримали на хабарі посередника сервісного центру МВС

Оперативники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції затримали посередника, який за хабар 4 тис. грн обіцяв прискорити процес реєстрації автомобіля у львівському сервісному центрі МВС.

«Оперативники Львівського управління департаменту внутрішньої безпеки у взаємодії з слідчими поліції Львівщини задокументували «бігунка» в одному з територіальних сервісних центрів Львівщини. Зловмисник взяв гроші за вплив на рішення співробітника ТСЦ щодо пришвидшення процесу реєстрації автомобіля», – повідомили в департаменті внутрішньої безпеки.

У департаменті уточнили, що місцевий мешканець обіцяв пришвидшити процес реєстрації автомобіля без черг та за спрощеною процедурою. За такі послуги посередник брав від 4 тис. грн і більше.

Під час обшуку у «рішали» правоохоронці вилучили речові докази, які підтверджують його злочинну діяльність. Йому повідомили про підозру за зловживання впливом (ч.3 ст.369-2 ККУ), за що передбачене покарання до восьми років тюрми. Слідчі встановлюють інших причетних до схеми осіб, зокрема, і серед співробітників сервісного центру МВС.

Правоохоронці не розголошують більше подробиць справи. За даними з власних джерел, згаданого посередника затримали у львівському сервісному центрі МВС, що на вул. Данила Апостола, 11.