Влада підтвердила удар РФ «Кинджалами» по Львівщині

За даними місцевої влади, російські війська поцілили в обʼєкт критичної інфраструктури, який вони атакували вночі

Російські війська вдарили по Львівщині ракетами «Кинджал», повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький .

«Під час повітряної тривоги, яку оголошували о 09:31, ворог з МіГ-31К вдарив по Львівській області «кинджалами». Попередньо, є два влучання у той самий обʼєкт критичної інфраструктури, в який окупанти цілилися вночі», – написав він у телеграмі.

Моніторингові канали повідомляли про застосування військами РФ щонайменше 2 ракет Х-47М2 «Кинджал» зі Смоленської області, ракети залетіли у повітряний простір України з Білорусі. Офіційного підтвердження цих даних немає.

Вночі 24 березня російські безпілотники та ракети атакували обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині – виникла пожежа, повідомляв Максим Козицький.

У ніч на 24 березня російські війська атакували атакували Україну 29 крилатими ракетами та 28 ударними БПЛА типу Shahed. За даними Повітряних сил ЗСУ, українські військові збили 18 ракет та 25 дронів у межах Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Київської, Волинської та Львівської областей.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум