Під Маріуполем прогриміла серія вибухів, є десять влучань по ворогу

Читать на русском Read in English

Під Маріуполем прогриміла серія вибухів, є десять влучань по ворогу

Під Маріуполем прогриміла серія вибухів, є десять влучань по ворогу

У ніч проти 24 квітня поблизу тимчасово окупованого Маріуполя прогриміло щонайменше 12 вибухів. У противника щонайменше сім людей офіцерського складу перейшли до лав "двохсотих", ще більше 10 отримали поранення.

Після цього окупанти почали переміщувати склади. Деталі "бавовни" повідомив у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, вибухи чули всі райони міста та узбережжя аж до Бердянська, хоча по самому Маріуполю прильотів не зафіксовано. Попередньо, ціллю був один із пансіонатів у селі Бабах-Тарама Маріупольского району, де влаштувалися загарбники.

"Через пів години після вибухів російські моніторингові пабліки повідомили про "работу Торнадо-С с ракетами дальностью до 300 км по Курахово". Інформація виглядає як чергове "заспокійливе" із серії "горел камыш", – зазначив Андрющенко.

"Після "бавовни" – "горенья камыша" – очікувано відбувалось активне внутрішнє переміщення складів. Пряме свідчення щодо оцінки безпеки з боку росіян. Реальної оцінки", – наголосив Андрющенко.

Під Маріуполем прогриміла серія вибухів, є десять влучань по окупантах: з’явилися подробиці. Карта qkxiqdxiqdeihrant

Під Маріуполем прогриміла серія вибухів, є десять влучань по окупантах: з’явилися подробиці. Карта

Згодом Андрющенко уточнив, що по місцю базування окупантів у селі Бабах-Тарама було приблизно 10 прильотів. Усі т.зв. потерпілі – це офіцерський склад російських сил.

Координати цілі захисникам України передавали партизани. Основне місце ураження – 48.311376, 40.271517.

Місце базування російських окупантів

За його даними, з "бавовною" познайомилися понад 20 загарбників (серед них сім загинули).

Після вибухів Мангуська й Микільська частини терміново передислокували окупантів із території ферм і складів у лісосмуги, додав Андрющенко.

Маріуполь на карті