У МЗС РФ зганьбилися черговим фейком: "прималювали" Зеленському руку військового

Читать на русском

У МЗС РФ зганьбилися черговим фейком:

У МЗС РФ зганьбилися черговим фейком: " прималювали " Зеленському руку військового

У Міністерстві закордонних справ РФ оприлюднили фейк, скомпілювавши кадри, зроблені під час відвідин Володимиром Зеленським та британським прем’єром Ріші Сунаком поранених бійців ЗСУ.

В офіційному акаунті МЗС РФ у Х (колишній Twitter) оприлюднили колаж із двох фотографій, зроблених під час зустрічі Зеленського та Сунака з українськими військовими.

Зазначимо, що у своїй публікації МЗС РФ обвело руку Зеленського на плечі Сунака на одному фото і поєднало це обведення з татуйованою рукою вже військового, який обіймає Сунака на другому фото.

Очевидно, що МЗС РФ брехливо видав руку військового за руку Зеленського. Причому на другому фото сам Зеленський відійшов і фотографує своїх візаві.

Screenshot qkxiqdxiqdeihrant

При цьому на руці військового видно кілька татуювань, одне з них — Бога немає. МЗС РФ супроводило свій побрехенька із червоними кружечками підписом: "Картина, яка стоїть тисячі слів: "Бога немає", — говорить татуювання. І справді, для нечестивого київського режиму, неонацистів та їх войовничих західних спонсорів немає нічого святого. Звідси піар-ходи на кістках". , гоніння на православних, вбивства журналістів і т.д."

Очевидний побрехенька МЗС РФ уже висміяли у Мережі. Зокрема, засновник Bellingcat Еліотт Хіггінс написав : "Цілком неймовірно, що Зеленський може покласти руку на плече Ріші Сунака і одночасно сфотографувати його з іншого кінця кімнати".

Screenshot

Також користувачі вже публікують меми, присвячені незграбній і брехливій компіляції відомства Сергія Лаврова.

Screenshot