ЗСУ відзвітували про потужну роботу: знищено 13 ударних БПЛА і ВДК "Новочеркаськ"

Читать на русском

ЗСУ відзвітували про потужну роботу: знищено 13 ударних БПЛА і ВДК

ЗСУ відзвітували про потужну роботу: знищено 13 ударних БПЛА і ВДК "Новочеркаськ"

У ніч проти 26 грудня російські війська знову атакували Україну дронами-камікадзе. Сили ППО збили 13 "Шахедів" з 19 запущених.

Подробиці повідомили у Повітряних силах Збройних сил України. Там також підтвердили знищення російського великого десантного корабля "Новочеркаськ" у тимчасово окупованій Феодосії.

Масовану дронову атаку загарбники розпочали близько 18:30 25 грудня, тривала вона до 3 години ночі 26 грудня. Запускали дрони-каміказде загарбники з південно-східного напрямку.

"Усього зафіксовано пуски 19 "Шахедів" із районів Балаклава – Крим та Приморсько-Ахтарськ – РФ. У результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних сил та Сил оборони України знищено 13 ударних БпЛА Shahed-136/131 у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської та Хмельницької областей", – зазначено у повідомленні.

Також у Повітряних силах підтвердили знищення великого десантного корабля "Новочеркаськ", новини про ураження якого з’явилися ще уночі.

"Близько 02:30 26 грудня тактична авіація Повітряних сил атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту рф "Новочеркаськ" в районі Феодосії. Результат – "на ліцо"!" – зазначили у Повітряних силах.

Знищено 13 ударних БПЛА і ВДК  queideeidrhixeant