Відома українська акторка Саліванчук приголомшила зізнанням, що надавала послуги "сексу по телефону"

Читать на русском

Відома українська акторка Саліванчук приголомшила зізнанням, що надавала послуги

Відома українська акторка Саліванчук приголомшила зізнанням, що надавала послуги "сексу по телефону"

Українська акторка Анна Саліванчук здивувала відвертим зізнанням про свою роботу.

Артистка розповіла, що свого часу працювала в службі "сексу по телефону". Таку нестандартну роботу знаменитість мала у студентські роки. Як зізналась Анна у програмі "Хто зверху?" їй хотілося смачно їсти та гарно одягатися, тож вона наполегливо працювала, передає ТСН.

Зокрема, вдень акторка навчалася, а зранку та вночі працювала. До речі, другу роботу артистка мала на релігійному телеканалі.

"У студентські роки потрібно було за щось жити. Мені хотілося гарно вдягатися та смачно їсти, тому я багато працювала. Вдень, звісно, вчилася, а вночі та зранку перед навчанням – працювала. Був у біографії період, коли я одночасно працювала в службі "сексу по телефону" та на релігійному каналі. Вночі говорила: "Так, я торкаюся твоїх сідниць!". Зранку йшла на озвучування й казала: "Доброго ранку! Сьогодні свято Пресвятої Богородиці!" Не бачу в цьому нічого поганого, адже я чесно заробляла гроші", – відверто зізналась акторка.

Анна Саліванчук поділилася, що ніколи не цуралася роботи. Знаменитість говорить, що багато працювала, а перед тим, як отримувати вагомі ролі, вона була навіть акторкою масових сцен.

"Я дуже багато працювала в масовках. Потім був період, коли вже сама набирала масовку, працюючи в рекламних агенціях. І в цей час починала зніматись у кіно", – поділилася артистка.