Відбудова Бородянки: як мільярдер Говард Баффет будує новітнє відділення поліції (відео)

Відбудова Бородянки: як мільярдер Говард Баффет будує новітнє відділення поліції (відео)

У квітні минулого року заступник Голови Нацполіції Андрій Нєбитов разом з Говардом Баффетом анонсували старт побудови нового сучасного поліцейського відділку в Бородянці та Бучанського кінологічного центру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Американський бізнесмен і філантроп Говард Баффет разом з дружиною президента Оленою Зеленською відкрив першу в Україні фабрику-кухню, фінансував відбудову вулиці Вокзальної у Бучі. Нам цікаво, що вже зроблено на місці майбутньої будівлі поліції.

Нагадаймо, коли російські війська під натиском ЗСУ і ТРО було витіснено з Бородянки, масштаби руйнувань були просто колосальними як для житлового фонду, так і адмінбудівель, зокрема місцевого відділення поліції, яке було знищене практично вщент. Після низки проведених експертиз було встановлено, що будівля непридатна для реставрації та експлуатації, відповідно, підлягає демонтажу. З того часу за участі заступника голови Нацполіції України Андрія Нєбитова, який раніше очолював поліцію Київщини, розпочався пошук та підбір проєктів відбудови. Згодом саме за підтримки Говарда Баффета було отримано та погоджено проєкт нового відділення. Власне, після демонтажних робіт і розпочалось масштабне будівництво, яке від початку й до кінця спонсорує Фонд американського мецената.